Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Ψάχνεται να γλυτώσει γλύφοντας και απειλώντας

Ο Κουρής τα έχει χαμένα, από τις αποκαλύψεις μας και ψάχνεται για να γλυτώσει. Γιατί, δεν είναι μόνο τα παλιά του ΣΔΟΕ είναι και τα καινούργια , οι πρόσφατες έρευνες, που έδειξαν ότι οι απάτες συνεχίζονται κανονικά.

Ο Κουρής, που θορυβήθηκε, άρχισε να χρησιμοποιεί τις γνωριμίες του στο υπουργείο Οικονομικών. Εμείς, γνωρίζουμε μία «γνωριμία» καλή που έχει εκεί μέσα και θα την αποκαλύψουμε.

Ο ιδιοκτήτης του ALTER από τη μία πιέζει και από την άλλη απειλεί. Είναι γνωστό πως οι απειλές, είναι μία τέχνη που γνωρίζει καλά. Να δούμε αν θα τα καταφέρει και τώρα, που είναι για τα καλά στριμωγμένος με τα εικονικά τιμολόγια και τις απάτες. Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα, που έχουν γίνει στον Τύπο, από εποχής Κοσκωτά.

Για να δούμε, οι νόμοι και οι γραφές θα ποδοπατηθούν πάλι, για να σωθεί ο άνθρωπος που «γκρέμισε» το Καραμανλισμό;

Αναλυτικά...

Πέμπτη 10 Απριλίου 2008

Η Ειρήνη κάνει κουμάντο

Η Ειρήνη, η υπεύθυνη του Marketing στο «Πήγασο» των Μπομπολαίων, είναι το αφεντικό, που κάνει κουμάντο στην εταιρεία. Αυτή γνωρίζει πολύ καλά κι όχι ο υιός Μπόμπολας τι γίνεται στον εκδοτικό χώρο. Και όχι μόνο γνωρίζει, αλλά προσπαθεί να στρώσει αυτό το παιδί, το Φώτη Μπόμπολα, στη δουλειά. Η Ειρήνη, ο αρχηγός, κατευθύνει το Φώτη, δείχνοντάς του τρόπους δράσης, για το νέο εκδοτικό απόκτημα των Μπομπολαίων, την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Η εφημερίδα έχει χάσει φύλλα και συνεχίζει να χάνει, αλλά το μεγάλο Μπόμπολα δεν το νοιάζει η κυκλοφορία. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει καμμιά «καλή δουλειά» στις κατασκευές. Τα έντυπά του, ο Γ. Μπόμπολας δεν τα χρησιμοποιεί για να ενημερώσει το λαό, αυτόν τον έχει γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Ο Μπόμπολας για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι το κέρδος, η τσεπάρα του, τις εφημερίδες τις έχει για μοχλό πίεσης, για να κονομάει από τις άλλες δουλειές. Αυτό πια το ξέρουν και οι γάτες, αλλά αυτό που δεν ξέρει ο Μπόμπολας είναι, πως ο κοσμάκης κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και θα πάρει το βούρδουλα.
Αναλυτικά...

Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Ο άνθρωπος, που γκρέμισε (χα, χα, χα...) τον Καραμανλισμό, ποιο δόντι έχει στη κυβέρνηση Καραμανλή;

Δύο φορές κάναμε μεγάλες αποκαλύψεις για τον Γ. Κουρή, με φοβερά ντοκουμέντα, αλλά κανενός δεν ίδρωσε το αυτί. Και το ερώτημα, που αβίαστα προκύπτει είναι ένα : «ποιο μεγάλο δόντι έχει στην κυβέρνηση και στο υπουργείο Οικονομίας ο κύριος Κουρής, και οτιδήποτε αποκαλυφτεί γι' αυτόν το πετάνε στα σκουπίδια;

Αυτό είναι το ένα ζήτημα. Το 2ο είναι, πως κανένα από τα έντυπα, κανένα μπλόγκ, δεν είδε τα στοιχεία του ΣΔΟΕ; Γιατί κάνουν το κορoϊδο όλοι. Τον φοβούνται;

Εμείς, συνεχίζουμε, όμως. Και θα βγάλουμε κι άλλα ντοκουμέντα. Να δούμε ποιός θα ενδιαφερθεί γι' αυτές τις απίστευτες κλεψιές, που γίνονται σε βάρος του κράτους. Τα εκατομμύρια κύριοι αρμόδιοι δεν είναι καραμέλλες, είναι χρήματα του ελληνικού λαού. Έχετε καταλάβει οτι αφήνοντας ατημώρητους τους κλέφτες, είναι σα να βάζετε το χέρι σας στην τσέπη του απλού κοσμάκη;

Το ΣΔΟΕ έχει κάνει και άλλες εκθέσεις, για τα μαγαζιά του κ.Κουρή και το υπ. Οικονομικών τις ξέρει και τις καταχονιάζει στα συρτάρια των αρμόδιων υπαλλήλων του, γιατί;
Αναλυτικά...

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Και 2ο καυτό έγγραφο του ΣΔΟΕ, για το ALTER

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται από το EIKOSI-GR, με τη παρουσίαση και 2ου εγγράφου του ΣΔΟΕ, για το ALTER. Είναι της φορολογικής περιόδου 2001, η εντολή ελέγχου έχει αριθμό 171/2003, ο αριθμός υπόθεσης 142/2003 και ο αριθμός ΥΣΕ 295.

Οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ στις 8 Απριλίου 2003, πήγαν στη φωλιά του Γ. Κουρή, στην οδό Δήμητρας 31, στο Ταύρο , για τη διενέργεια ελέγχου. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκε καταχωρημένο στο Γενικό Ημερολόγιο της ελεγχόμενης επιχείρησης στη σελίδα 978, το με αριθμό 751Β/31.12.2001 Τιμολόγιο παροχής Υπηρεσιών αξίας 700.000.000 δρχ. πλέον Φ.Π.Α 126.000.000 δρχ. και συνολικής αξίας δρχ. 826.000.000 με αιτιολογία «αμοιβή για μελέτη για ίδρυση τηλεοπτικού σταθμού» εκδόσεως της εταιρείας ΕΧΤΡΑ ΚΟΜΜΙΟΥΝΙΚΕΣΙΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΤΖΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ με έδρα Δήμητρας 31 στον Ταύρο Α.Φ.Μ 094316866 αρμοδιότητας της Δ.Ο.Υ Φ.Α.Ε.Ε Αθηνών. Αποδέκτης του στοιχείου είναι η επιχείρηση ΠΡΕΣΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε, Δήμητρας 37 στο Ταύρο.

Ο τρόπος εξόφλησης του παραπάνω τιμολογίου. Από τα φορολογικά βιβλία της επιχείρησης ΕΧΤΡΑ ΚΟΜΜΙΟΥΝΙΚΕΣΙΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΤΖΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ προέκυψε οτι, δεν εξοφλήθηκε ποτέ το τίμημα των 700.000.000 δρχ πλέον Φ.Π.Α 126.000.000 δρχ. από την λήπτρια εταιρεία του ως άνω στοιχείου, ΠΡΕΣΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε.

Και οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ, αφού αναφέρουν απίστευτες παραβάσεις και μαϊμουδιές καταλήγουν :

«Από την έρευνα διαπιστώθηκαν τα εξής :

ΧΡΗΣΗ 2001

Μία παράβαση γιατί εξέδωσε και καταχώρησε στα φορολογικά της βιβλία, το με αριθμό 751Β/31.12.2001 Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών καθαρής αξίας ποσού 700.000.000 δρχ. πλέον Φ.Π.Α 126.000.000 δρχ. προς την εταιρεία ΠΡΕΣΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε, Δήμητρας 37 στο Ταυρο, Α.Φ.Μ 094048173 αρμοδιότητας Δ.Ο.Υ Φ.Α.Ε.Ε Αθηνών, για ανύπαρκτη στο σύνολό του συναλλαγή (εικονική), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 του Ν. 2523/97 που ορίζει την έννοια του εικονικού στοιχείου και κατά παράβαση των διατάξεων 2 παράγραφος 1, 12 παράγραφοι 1, 9, 11, 18 παράγραφος 3, 30 παράγραφος 4 του Κ.Β.Σ (Π.Δ 186/92).

Η ανωτέρω παράβαση επισύρει τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις των άρθρων 5, 6, 9 21 παράγραφος 2, 24 παράγραφος 2 του Ν. 2523/1997»

Και οι έλεγχοι συνεχίστηκαν αργότερα και για τις επόμενες χρονιές. Τους βγήκαν τα μάτια των ελεγκτών του ΣΔΟΕ από τις παραβάσεις, που βρήκαν μπροστά τους. Το ΣΔΟΕ γράφει ολόκληρο μυθιστόρημα, με τα στοιχεία που βρήκε για τις επιχειρήσεις του Κουρή.
Αναλυτικά...

Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Λαμπράκη φέρε πίσω τα εκατομμύρια

Τα κονδύλια συνεχίζουν να φεύγουν προς Μέγαρο μεριά και κανείς δε λέει κουβέντα. Οι υπουργοί Πολιτισμού βαράνε «προσοχές» μπροστά στον κύριο Χρήστο Λαμπράκη. Όλοι οι υπουργοί, πασόκοι και νεοδημοκράτες, ήταν πάντοτε στην υπηρεσία του άρχοντα του Μεγάρου και της Χρήστου Λαδά. Ο κόσμος ο απλός τους αποκαλεί Φιλιππινέζες του κυρίου Λαμπράκη. Το «Πρώτο Θέμα» έκανε πρώτο αποκαλύψεις, αλλά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός.

Μιλάμε για τα εκατομμύρια. Αλλά, οι φίλοι, οι σύμμαχοι και οι παρατρεχάμενοι έβγαλαν το σκασμό. Ούτε μία λέξη πουθενά, αντίθετα, όποιος πήγαινε να γράψει κάτι, αμέσως τον «πνίγανε» με τους τρόπους που αυτοί ξέρουν να εφαρμόζουν καλά.

Ο λαός πεινάει κι αυτοί οι κύριοι του παίρνουν και το τελευταίο ευρώ από την τσέπη του, το κάνουν εκατομμύρια και τα χαρίζουν στον Λαμπράκη. Αλλά ο λαός ξυπνάει κάποτε. Ο πατέρας μου έλεγε για τα Ιουλιανά, όταν πήγαν και του έκαψαν την εφημερίδα του τα Νεα, για το βρώμικο παιχνίδι που έπαιξε με τους αποστάτες. Ανέβαζε και κατέβαζε κυβερνήσεις ο κύριος αυτός, που τα τελευταία χρόνια το 'χει ρίξει στον πολιτισμό.

Δώσε τα λεφτά στον λαό Λαμπράκη, γιατί πάλι θα τον βρείς μπροστά σου.
Αναλυτικά...

Κυριακή 6 Απριλίου 2008

Μεγαλοκαρχαρίες κάνουν βουτιές στα κανάλια

Οι λεφτάδες ορμάνε στα κανάλια και πάνε να αλλάξουν το τοπίο, που υπάρχει σήμερα. Νέες συμμαχίες έχουν φανεί στον ορίζοντα έχοντας στο επίκεντρο τα νέα πρόσωπα, Βγενόπουλο, Ρεστη και άλλους, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα άλλο καθεστός στον τύπο.

Μπόμπολας και Λαμπράκης δε πολεμάνε τους καινούργιους, αντίθετα δείχνουν τη διάθεση, να κάνουν συνεργασίες μαζί τους. Από τους υπόλοιπους που κατέχουν συχνότητες και άδειες, παιχνίδι υπόγειο κάνει και ο Γιαννίκος, που στήνει τις δικές του συμμαχίες, φροντίζοντας να κρατάει μακρύα και σε απόσταση ασφαλείας τον Κουρή.

Παράλληλα με τις ζώνες επιρροής που πάνε να δημιουργήσουν με κανάλια και ραδιόφωνα, ετοιμάζονται να στήσουν και νέες εφημερίδες, που θα αναλάβουν το ρόλο της στήριξης του νέου ραδιοτηλεοπτικού καθεστώτος. Είδη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αυτήν την εποχή ετοιμάζονται δύο τουλάχιστον εφημερίδες.

Η νέα τάξη των επιχειρηματιών προχωράει ακάθεκτη στη δημιουργία των προγεφυρωμάτων της, πριν από τη μεγάλη επίθεση στο χώρο των Media. Σε μιά εποχή δύσκολη, με τα εθνικά μέτωπα ανοιχτά, το λαό να στενάζει στη φτώχεια, οι μεγαλοκαρχαρίες πάνε να αλώσουν τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, ώστε να διασφαλίσουν τις μεγάλες «μπίζνες» και οικονομησιές.
Αναλυτικά...