Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Συνεχίζει τις «βουτιές» ο Ρέστης

Πέντε τοπικά media, αγόρασε σ' ένα ταξίδι αστραπή στην Πάτρα ο Βίκτωρ Ρέστης. Όπως, ήδη το «eikosi» έχει γράψει, ο Ρέστης απλώνεται καθημερινά, όλο και πιο πολύ στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα το «Πρώτο Θέμα», ο εφοπλιστής που έχει βάλει στόχο, να γίνει το μεγάλο αφεντικό στην ενημέρωση, έκανε ξαφνικά ένα ταξίδι στην Πάτρα.

«Από θαλασσινός, ιπτάμενος ο κ. Βίκτωρ Ρέστης, αφού την περασμένη Δευτέρα πέταξε για δύο ώρες με ελικόπτερο έως την Πάτρα, αγόρασε πέντε τοπικά media και επέστρεψε στο στρατηγείο του! Ο νεαρός εφοπλιστής, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επενδύσεις του στα μεγάλα εκδοτικά «μαγαζιά» της χώρας, έστρεψε για λίγο το ενδιαφέρον του και στην ελληνική περιφέρεια».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συμφώνησε για την εξαγορά του 50% του τοπικού μιντιακού ομίλου του κ. Θεόδωρου Καμπέρου.

Συγκεκριμένα, εξασφάλισε μερίδιο στο τοπικό κανάλι TELE TIME (πρώην ιδιοκτησίας Γιώργου Τράγκα), στην καθημερινή εφημερίδα «Ημέρα», καθώς επίσης και σε άλλους τρείς ραδιοφωνικούς σταθμούς, τους Ημέρα FM, Relax FM και Ράδιο Γάμα. Λέγεται, ότι το τίμημα της εξαγοράς για το 50% του ομίλου Καμπέρου ανέρχεται περίπου στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Καμπέρος επιχειρηματικά δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών.

Οι στόχοι του ιπτάμενου εφοπλιστή, σύμφωνα με ορισμένες πηγές, είναι η δημιουργία δικτύου περιφερειακών Μέσων, το οποίο θα συμπληρώσει το μιντιακό του προφίλ, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί εσχάτως από την εξαγορά του 10% του ΔΟΛ, καθώς και άλλων επιχειρήσεων (βλ. MTV).

Δεν υπάρχουν σχόλια: