Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Ο Κουρής πίσω από το «φάγωμα» του Σπύρου Κλαδά

Ο Κουρής ήταν αυτός, που άσκησε τις μεγαλύτερες πιέσεις, για να φύγει από τη θέση του ο Κλαδάς. Η έφοδος των ελεγκτών της ΥΠΕΕ στο ALTER και η μαύρη τρύπα των 70 εκατομμυρίων ευρώ που ανακάλυψαν, έφεραν σε δύσκολη θέση τον Κουρή, που είναι το πραγματικό αφεντικό του καναλιού.

Τα λεφτά όχι μόνο είναι πολλά αλλά και ο τρόπος της απατεωνιάς είναι πρωτοφανής. Πλαστά και εικονικά τιμολόγια δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε καμία άλλη επιχείρηση Τύπου. Το όλο σκηνικό στο ALTER δείχνει απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου.

Ο Κουρής τρομοκρατημένος άρχισε τη γνωστή του τακτική, που δεν είναι άλλη από το να πιέζει αφόρητα την Κυβέρνηση και ταυτόχρονα να τη γλείφει. Έτσι άρχισε ένα χοντρό παιγνίδι στο υπουργείο Οικονομικών, βάζοντας τρικλοποδιές στον Κλαδά και φροντίζοντας, να φτάσουν στα αυτιά του Αλογοσκούφη διάφορες ψευτιές και συκοφαντίες. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ο άνθρωπος, που έφαγε τον Κλαδά. Αυτός δημιούργησε όλο το κλίμα σε βάρος του, πιστεύοντας πως έτσι θα τη γλυτώσει. Όμως η μέχρι τώρα έρευνα έχει, ήδη καταγραφεί και τα επίσημα χαρτιά υπάρχουν.

Η απατεωνιά δεν μπορεί να κρυφτεί και ο διάδοχος του Κλαδά θα συνεχίσει την έρευνα, εκεί που την άφησε ο προκάτοχός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: